Diaaz

Masivne ploče

Proizvodnja ploča od punog masivnog drveta

Ručna izrada masivnih radnih ploča od punog drveta po mjeri je jedna od naših specijalnosti. U ponudi imamo ploče od raznih vrsta drveta, uključujući hrast, orah, brijest, jasen i druge. Naša prednost u odnosu na ostale proizvođače je što koristimo drvo izvorno iz šuma, a ne iz umjetno uzgojenih plantaža. Tako osiguravamo da proizvodi budu kvalitetni, dugotrajni i održivi. Sve naše ploče su u potpunosti ručni rad, čineći da svaka bude jedinstvena i prilagođena individualnim potrebama i željama kupca. Ako tražite ručno izrađenu radnu ploču od punog drveta koja će biti kvalitetna i trajna u vašem domu ili poslovnom prostoru, obratite nam se s povjerenjem. U našoj radionici ćemo rado napraviti ploču koja će zadovoljiti vaše želje i potrebe.

Besplatna dostava u BiH

Sve radne ploče mogu biti dostavljene na adresu u Bosni i Hercegovini, kako bi se kupcu olakšala kupovina i smanjio stres. Nudimo dvogodišnju garanciju, te u slučaju da ploča nije izrađena prema dogovoru i kupac nije zadovoljan, može izvršiti povrat. Svaki stol je unikatan i izrađen sa puno pažnje i stručnosti. Ploče nisu rezultat serijske proizvodnje, već je svaka ručno obrađena, što pruža individualan dizajn u prostoru kupca i upravo to predstavlja trajnu vrijednost koju kupci dobijaju našim radnim pločama.

Unikatne ploče prema vašem izboru

Tokom cijelog procesa izrade, nudimo personalizovanu uslugu tako što kupce vodimo kroz cijeli proces izrade i šaljemo fotografije materijala i pojedinih faza obrade kako bismo osigurali da su upoznati i zadovoljni sa napretkom proizvodnje.Kao brend fokusiran na izradu jedinstvenih i individualnih radnih ploča od punog drveta, mi nismo trgovci niti prodavci stolova. Mi smo tu da vam pružimo jedinstvene radne ploče koje će unijeti prirodnu ljepotu u vaš dom ili poslovni prostor.Vjerujemo da svaki komad drveta ima svoju priču i posebnost koju treba istaknuti. Svaki komad drveta ima svoju prirodnu teksturu i godove, a naš zadatak je da ih istaknemo i upotrijebimo na najbolji mogući način. Zbog toga nabavljamo drvene daske iz šumskih pilana i sušara kako bismo osigurali da kupci dobiju stolove izravno iz prirode, ekološki čiste uz minimalne izmjene samih ploča. Naše daske su kvalitetno osušene kako bi se osigurala trajnost i izbjeglo deformiranje.Fokusirani na kvalitetu i detalje, cilj nam je da u vaš prostor unesemo prirodu, a priroda potpisuje dizajn naših proizvoda.

Ravni ili prirodni rubovi (Live Edge)

Budući da je svaka radna ploča ručno izrađena, mogućnosti za personalizaciju su gotovo beskrajne. Kupci imaju mogućnost izbora veličine, oblika i debljine ploče, kao i izbora između ploča sa epoxy smolom ili od čistog punog drveta. Također, razne debljine ploča su dostupne po zahtjevu. U ponudi nudimo i različite stilove rubova na pločama – kupci mogu birati između ravno obrađenih rubova ili prirodnih rubova sa karakterističnim “live edge” izgledom. Vjerujemo da je jedinstveni dizajn radnog stola ključ za uređenje poslovnog prostora i izraz osobnosti kupca. Stoga smo uvijek spremni saslušati zahtjeve kupaca i pomoći im u stvaranju savršenog stola za njihov prostor.

Priroda potpisuje dizajn naših ploča

Naša misija je pružiti kupcima visokokvalitetne, prilagođene proizvode koji će trajati dugi niz godina. Stoga se trudimo da svaki detalj bude pažljivo obrađen, koristeći samo najbolje tradicionalne tehnike obrade drveta. Naš fokus je na stvaranju stolova s originalnim dizajnom koji će istaknuti prirodnu ljepotu drveta i dodati toplinu i karakter svakom prostoru. Priprema drveta za finalni proizvod je ključni korak u stvaranju lijepe i trajne ploče stola. Biramo samo kvalitetno osušene komade drveta koji će se lako obrađivati. Vodimo brigu o kvaliteti i ljepoti drveta koje koristimo u izradi i kada pripremamo ploče drveta, pažljivo biramo samo najljepše komade čistog drveta sa prirodnim dizajnom. Komade koji nisu prikladni za ploču stola odstranjujemo.

100% ručni rad

Nakon što smo pronašli najkvalitetnije ploče od prirodnog drveta u sušarama, krećemo s ručnom obradom, odnosno njegovanjem godova i prirodne teksture drveta kako bi se istakli najljepši dijelovi iz stabla. Naša tehnika obrade uključuje dodavanje tečnog stakla (epoxy smole) kad je neophodno, kako bi se popunile i spojile prirodne pukotine u drvetu. Ova tehnika stvara jedinstveni izgled i dodaje dugotrajnost i trajnu vrijednost našim radnim pločama. Posebnu pažnju posvećujemo završnoj obradi. Za ovu fazu koristimo ulje Rubio Monocoat Oil Plus 2C, koji je visoke kvalitete i prilikom finalne obrade ne mijenja prirodni izgled ploče, te posjeduje certifikat za sukladnost u kontaktu sa hranom “Food Contact Compliance“.

Pošalji upit za ponudu

    Kontaktirajte nas da biste dobili svoju unikatnu radnu ploču od prirodnog drveta: info@diaaz.ba

    Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
    Korpa
    Start typing to see posts you are looking for.