Skip to content Skip to footer
Unikatni stolovi
Izrada autentičnih stolova po Vašoj želji. 100% ručna izrada.
Shop
Previous slide
Next slide

Upotpunite svoj prostor unikatnim stolovima koji kombiniraju prirodni dizajn i majstorsku izradu.

Ručno biramo komade drveta iz prirode i pretvaramo ih u prekrasne stolove, mi stvaramo više od samog komada namještaja. Naši stolovi su rezultat ljubavi prema prirodi, zanatske vještine i strasti prema umjetnosti.

Unikatna izrada

Naši stolovi su plod ručne izrade, kreirani sa strašću, pažnjom i stručnošću naših majstora.

Mogućnost povrata

Ako iz bilo kojeg razloga niste potpuno zadovoljni svojim stolom, nudimo mogućnost povrata u roku od 15 dana. Vaša sreća i povjerenje su naš prioritet.

Brza i sigurna dostava

Besplatna dostava u BiH. Vršimo dostavu na željenu adresu na cjelokupnoj teritoriji svih zemalja regije i Evrope, u roku od 7 dana.

Garancija 2 godine

Svaki naš proizvod ima 2 godine garancije. Ukoliko kupac nije zadovoljan, proizvod se može vratiti u roku od 15 dana od dana isporuke.
Vrste stolova

Odaberite sto prema kategoriji

Klub - epoxy & puno drvo

Trpezarijski- epoxy & puno drvo

Radni - epoxy & puno drvo

Šta nas izdvaja od drugih?

Činjenica da smo direktni proizvođači, a ne samo prodavači stolova je ono što nas izdvaja od drugih. Drvo se nabavlja direktno u sušarama, biraju se najprirodniji komadi drveta koji su kvalitetno i dobro osušeni. Pažljivo se vrši odabir najvrijednijih i najkvalitetnijih vrsta drveta, koje će trajati vječno.

Koristimo prirodne materijale, visokokvalitetno drvo i netoksičnu smolu. Završna obrada uključuje RUBIO ulje, koje posjeduje certifikat za hranu i ne mijenja prirodni izgled drveta. Nastojimo da oživimo stara šumska stabla, selimo ih u Vaše domove i produžavamo njihov vijek trajanja.
Dizajn naših stolova određuje sama priroda. Svaki izrađeni sto je unikatan, jer nije moguće napraviti dva identična primjerka ploče stola. Namještaj od drveta i epoksidne smole kompozicija je u kojoj su skladno isprepletene kreacije prirode i čovjeka. Jedinstveni drveni uzorak u kombinaciji sa obojenom ili prozirnom epoxy smolom, do željenog sjaja poliran je isključivo ljudskom rukom.
Svaki kupac ima posebne ideje i zahtjeve, a i ukusi su različiti. Baš zbog toga, u mogućnosti smo da kreiramo sto prema Vašim željama, od najboljih materijala i sa najvišim kvalitetom. Dodatno, nudimo opciju online konfiguracije stola, gdje sami birate kako će sto izgledati, odnosno kreirate sto po sopstvenim željama. Ukoliko Vam treba pomoć u realizovanju ideje, slobodno nas kontaktirajte.
Stojimo iza kvaliteta naših proizvoda. Svaki taj proizvod je ručni rad majstora sa dugogodišnjem iskustvom, sa garancijom od 2 godine za štetu koju nije prouzrokovao kupac. Zadovoljstvo kupca naš je prioritet – ukoliko nismo ispunili Vaša očekivanja i sto Vam se ne svidi, možete ga vratiti u roku od 15 dana od dana isporuke, a mi ćemo Vam vratiti novac.

Dostava je besplatna u BiH. Brzu i sigurnu dostavu vršimo na željenu adresu na cijeloj teritoriji Hrvatske, kao i na teritoriji svih ostalih zemalja regije i Europe. Rok isporuke je samo 7 dana, jer mi brinemo o svim administrativno-logističkim detaljima dostave. Stolovi su upakovani u kartonske kutije i dodatno zaštićeni od eventualnih oštećenja prilikom transporta. Veće modele stolova dodatno štitimo drvenom konstrukcijom, koja omogućava jednostavno rukovanje prilikom utovara i istovara. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni stolom, nudimo mogućnost povrata novca unutar 15 dana.

Nudimo više fleksibilnih metoda plaćanja s ciljem olakšanja procesa kupovine, osiguravajući potpunu sigurnost pri plaćanju. Svoje narudžbe možete platiti: gotovinom (prilikom preuzimanja), Paypal kreditnim karticama (Visa, Mastercard, Maestro) jednokratno ili na rate putem MONRI Platforme.

Kreirajte vlastiti sto po želji

Uz Diaaz možete kreirati sto po vlastitim željama. Nudimo opciju online konfiguracije stola, gdje sami birate kako će sto izgledati, odnosno kreirate sto po vlastitim željama.
Brzo i jednostavno!
Ukoliko Vam treba pomoć u realizovanju ideje, slobodno nas kontaktirajte
Pogledajte našu ponudu

Stolovi dostupni za isporuku odmah

Pogledajte katalog

Preuzmite besplatno i pogledajte kompletan katalog sa detaljnim opisom naših proizvoda.
Recenzije

Šta naši klijenti kažu o nama

Prijavite se na naš Newsletter

Prijavite se na naš newsletter gdje sva obavještenja stižu uvijek na vrijeme. Ne dozvolite da propustite sjajne popuste i pogodnosti pri kupovini, jer specijalne ponude očekuju samo prijavljene korisnike.